Hybrid tyndfilm

Japansk kvalitet

Hybrid tyndfilmpaneler udnytter de bedste egenskaber fra mono/poly krystalliske solceller og tyndfilmsolceller. Det giver en bedre udnyttelse af lysspectret, det gør at hybrid tyndfilmpaneler også producerer strøm i overskyet vejr. I forhold til traditionelle solceller giver tyndfilm 10-15% mere strøm pr kw installeret effekt. Tyndfilm paneler er også de billigste, men de kræver mere plads end traditionelle solceller, ca 13 m2 pr kw.

Vi leverer selvfølgelig et tyndfilm solcelleanlæg monteret, installeret, tilsluttet og anmeldt til forsyningsvirksomhed, altså nøglefærdigt. Har du mod på selv at kravle på taget, kan et komplet tyndfilm solcelleanlæg leveres i indkørslen. Bemærk dog at der skal en autoriseret elinstallatør til at tilslutte og anmelde til den lokale forsyningsvirksomhed.

Vi har hidtil benyttet os af Danfoss invertere. Det er et Dansk produkt vi kan stå inde for. Det er nu overtaget af Tyske SMA. Fremover vil vi forhandle SMA og Kostal, begge er Tyske producenter.

Vi kan tilbyde beslag til montage på jorden

Der er tale om kraftige sager der samtidig er meget flexible, f.eks. kan vinklen på horisonten ændres med en svensknøgle. Prisen er helt nede i 2500,- pr kw/p for et krystallinsk anlæg, og det dobbelte for et tyndfilm anlæg.