• Lad fornuften sejre...

    Din kilde til billig og miljørigtig energi

    Ved at klikke herind, har du allerede taget det første skridt - det første skridt mod et fornuftigt valg for både dig og den smukke natur, vi omgiver os med.

     

Hybrid Batteribank

I år 2022 er der rigtig mange anlæg på ” nettomåler ordningen” der bliver 10 år. Det betyder at vi skal overveje om et hybrid batterianlæg, delvis kan erstatte den gamle årsafregning, frem for den fremtidige timeafregning.

Vi har sat de første hybridanlæg op, med en Kostal Inverter, og en 7,5kwh BYD batteribank.

Desværre er der enorm efterspørgsel efter batterier, så jeg kan ikke levere før efter maj 2022

Der skal bruges en ny hybrid inverter , typisk 5-6 Kwh, og eks. en 8 Kwh batteribank. Prisen for dette, leveret i indkørslen er ca. 62.000,- for et høj kvalitets anlæg. Hertil skal lægges ca. 4.000,- til en aut. elektrikker.

Vi leverer selvfølgelig et  solcelleanlæg monteret, installeret, tilsluttet og anmeldt til forsyningsvirksomhed, altså nøglefærdigt. Har du mod på selv at kravle på taget, kan et komplet  solcelleanlæg leveres i indkørslen. Bemærk dog at der skal en autoriseret elinstallatør til at tilslutte og anmelde til den lokale forsyningsvirksomhed.

Vi har hidtil benyttet os af Danfoss invertere. Det er et Dansk produkt vi kan stå inde for. Det er nu overtaget af Tyske SMA. Fremover vil vi forhandle SMA, Kostal, begge er Tyske producenter, og Fronius, der er Østrigsk.

Vi kan tilbyde beslag til montage på jorden

Der er tale om kraftige sager der samtidig er meget flexible, f.eks. kan vinklen på horisonten ændres med en svensknøgle. Prisen er helt nede i 2500,- pr kw/p for et krystallinsk anlæg, og det dobbelte for et tyndfilm anlæg.

Hybrid tyndfilm

Læs mere her

Polykrystallinske solceller

Læs mere her

Træpillegrill

Læs mere her